Om oss

Velkommen

Den vakreste høytidsdekoren finner du hos oss! Hvert ornament er håndmalt og laget av glass. Pynten du finner her, vil uten tvil tilføye det lille ekstra til din samling.
Hvorfor velge Vebo Ornaments?

Ekte kvalitetsarbeid er en mangelvare, men hos oss er alle våre ornamenter er laget av glass,  håndlagde, nøye designet og unike. Noen av våre kuler  males for hånd i flere lag og prosessen tar flere dager. Dette gjør vi for å oppnå best effekt og vakrest resultat. Vi ønsker at høytidsforberedelsene skal være lett, gøy, men også at det ser vakkert ut!

 

Vårt mål er å  jobbe mot å være best på høytidsdekor og  ønsker at våre kvalitetsprodukter skal skape glede hos generasjoner etter generasjoner. Kjøp ornamenter som du kan ha i mange år fremover. Du kan gjerne forandre stil år etter år, men det er noe hyggelig med å ta frem noe som gir dypere mening, eller kanskje noe du har arvet.

Jeg vet at når min (lille)Ella blir stor så kommer hun til å ha mange julekuler etter sin mor.

 

Vårt sortiment består av et bredt spekter kvalitetsprodukter slik at alle finner noe som passer for seg.  

I tillegg, har vi gratis frakt hvis du handler for over 1000kr så det blir en fin samling med julekuler eller påskeegg levert til ditt nærmeste postkontor helt gratis! Handler du hos oss er du også med å støtte unge grundere og små bedrifter i Norge, og det må gi en god følelse! Følg oss gjerne på instagram (vebo_ornaments) for inspirasjon.

God handel,

Hilsen Veronika