Helårspynt

Helårspynt

Pynten vår er så spesiell at det gir omgivelsene det lille ekstra, enten det er snakk om borddekking eller bare ute i hagen så er det alltid litt koselig med litt ekstra pynt…synes nå jeg:) Ellers vet jeg at høytider som Halloween stadig blir en større greie i Norge så jeg har våget meg til å ta inn en utrolig fin flaggermus. Den hører kanskje ikke helt hjemme på juletreet, men hva vet jeg egentlig? Juletreet har blitt en arena hvor man kan gå litt “crazy” også, så hvorfor ikke?

Uansett hva eller hvor du vil pynte så tror jeg du finner noe som passer for deg med denne unike kolleksjonen. Der finner du blant annet bier, blekksprut, blomster, fugler, insekter og amfibier. Så får vi se da om det faller i smak hos dere. Det som er spesielt kjekt med disse er at de er utrolig lette og veier ikke mer enn noen gram. Det innebærer at de henger sykt fint i treet uten å tynge grenene. Mange av figurene kommer i tillegg med en liten klype, slik at du kan feste de “overalt”. jeg liker å feste blomstene i serviettringen, eller til tallerkenen. Den lille Dompapen jeg har, henger overalt ute i hagen, også på lysslyngen:) Det er verdt å merke seg at disse ikke bør stå ute i regn, eller snø for den saks skyld.. bare i knallvær:) Sjekk dem gjerne ut i nettbutikken.

Så det får bli en gang at jeg forteller litt mer om hvorfor jeg startet Vebo og hvem jeg er og hvorfor mine kuler er verdt å ha i samlingen sin.

No Comments

Post A Comment